Mindre snack, mer verkstad

Ja, det kan vara svårt I en blogg, där det går ut på att snacka, och det är ju många som utger sig för att vara experter på det ena och det andra. Få kan dock bevisa det så som vi kan. Det är fantastiskt att få förmånen att brinna för sitt arbete, och vi har på riktigt funnit meningen med livet – STEN!

Ett av våra främsta värdeord hos Stenmästarna är MÄSTARKLASS, och det är vår ledstjärna som ska genomsyra allt vi gör, alla produkter vi säljer, alla leveranser och vårt bemötande.

Det var med stolthet och glädje vi slog upp portarna till Stenmästarna för drygt två år sedan efter att i många år varit i branschen och vi har med blod svett och tårar och med en tydlig vision börjat bygga upp en av mellan-Sveriges största och mest kvalificerade stenföretag. Vår ingenjör har över 30 års erfarenhet av entreprenadprojekt, och med stenförsäljning de senaste 20 åren har vi fått en bra känsla för vilka produkter som är de rätta för varje tillfälle.

Vårt DNA finner man i utemiljön och åtskilliga är de torg, vägprojekt, villaprojekt och parker, somliga högst spektakulära, andra mer ordinära som vi medverkat och fått leverera till.

På senare år har interiöra stenprodukter blivit allt mer populärt, och vi levererar nu inredning till kök, kontorsmiljöer, massor av vackra hem samt restauranger, varav kanske den coolaste leveransen var en 13 meters bardisk i granit till nyöppnade asian/fusion-restaurangen NeoNeo.

Göteborgs sångfågel och revydrottning Sonja Hedenbratt sjöng på sin tid “- Låt hjärtat va´med, glöm för all del inte det..”  och frågan är om hon visste hur rätt hon hade ur företagssynpunkt. Att bry sig, ha “attention to details” och att vara intresserad av att lösa kundens önskemål eller utmaningar måste alltid vara vårt fokus.
Aldrig har vi roligare på jobbet än då vi lyckats lösa en till synes hopplös utmaning som vi fått från en kund, av vilket slag det än är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *