Leveransinformation

Då vi använder oss av kranbilar för utkörning via leveranspartners levereras vanligen lager varor inom 2-5 arbetsdagar. Mindre varor såsom kemikalier lampor mm skickas via paket och bör därför vara er tillhanda 1-3 dagar efter godkänd beställning.

Vissa varor kan under korta perioder vara slutsålda från vårt expresslager. Dessa gånger dröjer det mellan 3-15 dagar innan varorna har anlänt hos dig som kund.

Vi levererar just nu enbart till Sverige. Inom kort kommer vi dessutom acceptera beställningar från övriga Norden.

 

Leverans

Du kommer bli tillfrågad om identifikation eller underskrift vid din leverans. Om du beställt hemleverans och speditören inte kan leverera dina varor så kan dessa returneras till närmaste ombud eller fraktterminal. Du blir då kontaktad med instruktioner om hur du kan hämta ut ditt/dina paket. Om vi eller speditören inte kan nå dig för leverans/upphämtning av ditt paket så kommer sändningen att returneras till vårt lager och din order att avbrytas. Var vänlig kontakta oss på info@stenmastarna.se om du vill arrangera en ny leverans i dessa fall. Vid vissa tillfällen är du som kund ansvarig för extra kostnader vid tillfällen då vi måste boka en ny leverans efter att varorna returnerats till oss.

Kontrollera godset noga tillsammans med chauffören vid godsmottagandet. Chauffören skall göra en notering på fraktsedeln om godset är skadat. Kontakta oss så kan vi byta ut skadade varor.
Tänk på att våra lastbilar är tunga och i vissa fall har släp. Markskador som uppstår då lossning sker på av kund angiven plats, ersätts ej. Lossningen gäller för en angiven plats. Om lossning ska ske på flera platser debiteras detta.

Om chauffören anser att anvisad plats är oåtkomlig förbehåller vi chauffören rätten att lossa godset på närmast lämpliga plats. Exakt tidpunkt för leverans går ej att ge. Om leverans ej kan ske pga. att ni är oanträffbara förbehåller vi oss rätten att debitera er för eventuella extrakostnader. Detsamma gäller ej uthämtade paket etc.

 

Leveranstider

Alla leveranstider på vår hemsida är uppskattade cirkatider. Vi strävar alltid efter att uppnå dessa tider men är ej ansvariga för förseningar eller misslyckade leveransförsök ut till kund. Vissa gånger tar beställningar längre tid att slutföra och vissa produkter kan ta slut hos oss och våra leverantörers lager.

Om din leverans inte kommit fram som förväntat, var vänlig kontakta oss på info@stenmastarna.se så hjälper vi dig.

 

Returer

I de fall du vill göra en retur eller begära återbetalning på hela eller delar av din order, var vänlig kontakta oss på info@stenmastarna.se. Vi återkommer till dig inom 1-2 arbetsdagar med vidare instruktioner för ditt ärende. Vid returer står kunden för kostnaden av återfrakten, och en returavgift på 10 % av priset på produkten. Varorna skall levereras i oskadat, oöppnat originalskick. Beställningsvaror kan ej returneras.