Offert – Måttbeställd bänkskiva

Hos Stenmästarna kan du beställa en måttbeställd bänkskiva i flera olika stenmaterial. Ange vilken skiva du är intresserad av och få offert senast kommande vardag. Vi skräddarsyr tillverkningen efter dina behov och vi erbjuder även:

  • Inmätning
  • Montering
  • Frakt 

Vill du istället skicka in mer detaljerad information kan du klicka här.

 

Bänkskiva med egna mått – Så fungerar det

Med måttbeställd bänkskiva får ni exakt den skiva som passar i köket, badrummet eller tvättstugan. Genom att vi kommer ut och mäter samt tillverkar varje bänkskiva utifrån gällande mått kan vi garantera att skivorna passar perfekt.

Offert

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter ovan samt vilken bänkskiva du är intresserad av. Vi hör av oss samma dag eller kommande vardag med ett ungefärligt pris. Detta utifrån bland annat val av bänkskiva och storlek.

Inmätning

Inom en till två veckor kommer vår personal hem till dig för att mäta hur stor bänkskivan ska vara. Efter denna inmätning kan vi ge en exakt offert.

Eftersom vi genomför inmätningen tar vi ansvar för att alla bänkskivor passar efter leverans. I annat fall tas skivan tillbaka utan att någon kostnad uppstår.

Önskas inte inmätning och montering går det även att måttbeställa bänkskivor helt efter egna mått. Stenmästarna tar i detta fall inte ansvar för att bänkskivorna passar exakt till ändamålet.

Tillverkning av måttbeställd bänkskiva

Utifrån måtten tillverkas helt individuella bänkskivor som anpassas efter kundens behov. Tillverkningen tar 1 – 2 veckor från att inmätningen genomförts.

Frakt och Montering

I det pris vi anger vid offert ingår även frakt och montering av skivan. Erfarna hantverkare kommer hem till dig och ser till att skivan monteras på ett korrekt sätt.

Beställ en gratis offert idag – Ha en ny bänkskiva på plats inom tre veckor.

Måttbeställd bänkskiva tillverkning   Råskivor innan tillverkning